Produkty pro kuře na farmě (3)

Grana Padano DOP

Grana Padano DOP

Il Grana Padano DOP se vyrábí v historické oblasti s chráněným označením původu, díky příspěvku členů dodavatelů z provincií Mantova a Brescia, které jsou dvěma nejdůležitějšími pro výrobu tohoto DOP. Dostupný v různých velikostech a zráních, které se pohybují od minimálně 10 měsíců až po 20 měsíců zrání.
ZRAZOVANÝ PECORINO D O P - Zrazený

ZRAZOVANÝ PECORINO D O P - Zrazený

Vyrábí se z mléka odebraného z konkrétních oblastí, jak stanovuje nařízení Konsorcia pro správu a výrobu pecorina DOP. Srážení probíhá při teplotě mezi 35 a 38 °C a rozbití sýřeniny musí mít velikost zrna kukuřice. Tvar může vážit od 1,000 kg do 3,500 kg. Naše produkce má hmotnost přibližně 1,800 kg na kus a zraje minimálně 120 dní. Vůně je intenzivní a chuť jemně výrazná.
ZRAZENÝ PECORINO V MÁTOVÉ KŮŘE - Zrazený

ZRAZENÝ PECORINO V MÁTOVÉ KŮŘE - Zrazený

Zrání v ziro s mátou dodává ovčímu sýru intenzivní a obklopující mix aromat, který je naprosto opojný. Je prezentován v dárkovém balení ve tvaru misky o hmotnosti přibližně 1,400 kg; Dostupný také v balení vakuově s celou formou o hmotnosti přibližně 1,400 kg; v polovině formy přibližně 0,750 kg; v čtvrtině formy o hmotnosti 0,300 kg.